Despre noi

Societatea  MAXI DESIGN CONSTRUCT s-a infiintat in anul 2008,  in scopul de a dezvolta activitati in domeniul constructiilor rezidentiale si nerezidentiale.
In anul 2013  si-a extins gama de servicii, aceasta implicandu-se in activitati de peisagistica si intretinere spatii verzi. 

Pentru desfasurare activitatii de peisagistica in cele mai bune conditii, in cadrul societatii a fost formata o echipa speciala de angajati care se ocupa de acest domeniu. Echipa este alcatuita din personal cu o larga experienta in amenajari peisagistice si intretinerea lor, gestionand finalizarea proiectelor la termen, in limita bugetelor stabilite si la standarde ridicate de calitatea.

Valorile in care societatea crede sunt: profesionalismul echipei, experienta, clientii, piata libera. Numai datorita unei echipe puternice, unite si bine pregatite profesional va reusi sa-si faca un renume, prin serviciile pe care le ofera.
Considerand calitatea ca fiind esentiala pentru activitatea noastra, executam lucrari dupa cele mai inalte standarde pentru a corespunde cerintelor si a maximiza gradul de multumire al clientilor si partenerilor.

Calificarea si perfectionarea personalului tehnic si operativ, recomandand organizatia noastra ca fiind una dintre cele mai competitive de pe piata.

Amenajare si Intretinere Spatii Verzi
Portofoliu
Servicii